Min filosofi är ’small is beautiful’. Jag vill utveckla ett litet hantverksföretag som siktar högt. Jag skapar på liten skala av den högsta kvalitet jag kan åstadkomma. Jag gör varje individuellt smycke för hand, ingenting är massproducerat och det betyder att jag kan kontrollera kvaliteten och ge varje kund och beställning den omsorg och uppmärksamhet de behöver för sina val och utarbetande av en speciell beställning. Jag tycker om att arbeta med mina kunder för att göra gåvor och bemärkelsedagar riktiga högtider med omtanken som ligger bakom en unik design.

Genuint hantverk

Jag gillar att det syns att saker är handgjorda så jag har tillverkat en egen stämpel för mina presentpåsar för alla kunder. Påsarna är gjorda i traditionellt brunt papper med tvinnade handtag. Jag gillar en traditionell papperspåse och många av er har varit vänliga nog att säga att ni gör det också.

0
Ateljé och verkstad

Jag har en ateljé i mitt hem med en utställning av smycken till salu, och en verkstad I källaren för det grövre, smutsigare arbetet med hornslöjdandet. Jag sågar mestadels för hand och använder special verktyg som guldsmedssåg med mycket fintandade sågblad eftersom det ger mera kontroll och precision för detaljer. Eftersom älghorn … Läs mer

0
Flygande trana

En silhuett av en flygande trana, i älghorn. Jag använder handsåg, det är jobbigt men ger bättre precision. För detaljsågningen använder jag en guldsmedssåg med fintandat sågblad.

0