Så här handlar/beställer du från Täljaren Murray McBride:

Pga antal beställningar är väntetiden för nya beställningar början av Januari. Ateljén kommer att vara stängd för besökare till dess. Tack och på återseende. 

Hör av dig via telefon till 076 – 1961 339, skicka gärna sms, det är bästa sättet att få snabbt svar när jag arbetar., alternativt via mejl: murraytaljaren@outlook.com. Tala om vilken design (namn / nummer) du är intresserad av.

Alla hantverk är unika och variationer i storlek, färg och marmorering i älghorn är en naturlig konsekvens och gör varje smycke eller statyett unikt så jag skickar gärna foton med mått vid förfrågan så att du kan välja.

Frakt tillkommer på beställningen: Små halsband och örhängen, frakt 20 kr. Större alster och konst i ram tillkommer fraktavgift beroende på storlek och vikt. Alla statyetter måste hämtas av köparen. Vi kan inte garantera att de hanteras varsamt i frakten.

Jag säljer endast mina produkter inom Sverige.

Betalning sker helst med Swish.

*   Min garanti

Alla smycken är hand tillverkade i älghorn från Västerbotten. Horn är en naturprodukt och kan påverkas av kosmetiska produkter och hudens egen olja. Undvik att väta det så håller smyckets lyster bättre. Jag hoppas att du tycker om ditt smycke, så om du har frågor eller problem med ditt älghornsmycke var god ta kontakt med mig.

.